Msn şifresini değiştirmek resimli anlatım
Artık msn olmayanları parmakla gösterildiği bu dünyada yeni bişe öğrendim var Çok kırıldım.. msn şifresini dğeiştiremiyen insanların olduğunu 2 gündür üzüntüden uyuyamıyorum. NEden diyorum kendime NEden bilmiorlar.. Ama Netice Bilmemek Ayıp Deil Öğrenmemek Ayıptır İlkesinden yola çıkarak Size bunu 3 Sn gibi bir kısa Sürede Öğreteceğim. HAzırsak başlayalım DErin nefes alın …
1- Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Üye Ol Yada Giriş Yap. a kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yaptıktan sonra sağ tarafta Seçenekler menüsüne tıklıyoruz
 İçerik Gizlemiştir, İçeriği Görebilmek İçin Siteye Giriş Yapıp, Konuya Cevap Yazmalısınız...
2- Seçenekler menüsünde Kişisel Bilgilerinizi Görüntüleyin ve Düzenleyin menüsüne tıklıyoruz ve Kişisel bilgilerimiz geldikten sonra Parola Değiştir putonunu tıklıyoruz.
 İçerik Gizlemiştir, İçeriği Görebilmek İçin Siteye Giriş Yapıp, Konuya Cevap Yazmalısınız...
3- Paralo değiştir dedikten sonra Eski parolamızı, yeni parolamızı ve tekrar yeni parolamızı giriyoruz. Kaydet diyoruz ve şifremiz değişiyor.
İnş İşinize Yaramıştır. |