©
Başlığı Görüntüle
Center Tasarım, Web Site Tasarım, Sakarya Web Tasarım, Hendek Web Tasarım » Msn Messenger Hakkinda » Msn Hakkinda
Msn şifresini değiştirmek resimli anlatım
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

14-06-2009 03:35 ÖS
Kullanıcı Avatarı

SUNUCU SAHiBiSUNUCU SAHiBiSUNUCU SAHiBiSUNUCU SAHİBİSUNUCU SAHİBİSUNUCU SAHİBİ

Katılım Tarihi: 17.04.09
TASARIM SUNUCU SAHiBiSUNUCU SAHiBiSUNUCU SAHiBiSUNUCU SAHİBİSUNUCU SAHİBİSUNUCU SAHİBİ
:: Super Yönetici
  Msn şifresini değiştirmek resimli anlatım

Artık msn olmayanları parmakla gösterildiği bu dünyada yeni bişe öğrendim var Çok kırıldım.. msn şifresini dğeiştiremiyen insanların olduğunu 2 gündür üzüntüden uyuyamıyorum. NEden diyorum kendime NEden bilmiorlar.. Ama Netice Bilmemek Ayıp Deil Öğrenmemek Ayıptır İlkesinden yola çıkarak Size bunu 3 Sn gibi bir kısa Sürede Öğreteceğim. HAzırsak başlayalım DErin nefes alın …

1- Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Üye Ol Yada Giriş Yap. a kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yaptıktan sonra sağ tarafta Seçenekler menüsüne tıklıyoruz

Gizli İçerik!
İçerik Gizlemiştir,
İçeriği Görebilmek İçin Siteye Giriş Yapıp,
Konuya Cevap Yazmalısınız...

2- Seçenekler menüsünde Kişisel Bilgilerinizi Görüntüleyin ve Düzenleyin menüsüne tıklıyoruz ve Kişisel bilgilerimiz geldikten sonra Parola Değiştir putonunu tıklıyoruz.

Gizli İçerik!
İçerik Gizlemiştir,

3- Paralo değiştir dedikten sonra Eski parolamızı, yeni parolamızı ve tekrar yeni parolamızı giriyoruz. Kaydet diyoruz ve şifremiz değişiyor.

Gizli İçerik!
İçerik Gizlemiştir,

İnş İşinize Yaramıştır.

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Eklenti Bulutları
Kurumsal seo nedir   Kız Arkadaş Bulma...   İttifak Sayfası Y...   Sakal Bıyık Çıkarıcı   Fxturkiye Forex v...
Kaspersky Interne...   MSN Messenger (Tü...   Ares   Paylaş Adobe Flas...   Kaspersky Anti-Vi...   
WebMaster Araçları   Web Paket 2   Anahtar Kelime Ne...   Google Optimizasyon   Online Alert Oluş...